VISIE

Onze visie

Bij Thrive-Adventure koesteren we de visie om iedereen een op maat gemaakt en begeleid avontuur in de natuur te bieden. Als inclusief bedrijf heten we iedereen welkom, ongeacht achtergrond of capaciteit, en creëren we een toevluchtsoord voor wie wil ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

 

Ons doel is helder en krachtig: mensen de mogelijkheid bieden om te ontspannen door avontuur in de natuur, met de nadruk op het scheppen van een fijne en betekenisvolle tijd. Thrive is niet alleen een plek van uitdaging, maar ook een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden. Bij Thrive geloven we in de kracht van geleide avonturen. Onze slogan, "Begeleid Avontuur in de Natuur", vertegenwoordigt de overtuiging dat iedereen, op zijn eigen tempo, avontuurlijke activiteiten kan ontdekken.

 

Mijn passie voor ervaringsgericht werken komt voort uit het geloof dat avontuurlijke ervaringen in de natuur  kunnen helpen gedachten, gevoelens en drijfveren te begrijpen, waardoor weloverwogen keuzes ontstaan. De natuur prikkelt onze zintuigen, bevordert creativiteit en leidt tot nieuwe perspectieven. Thrive-Adventure is niet alleen een plek van avontuur, maar ook van persoonlijke groei en verbondenheid.