REWIND WEEKEND VOOR MANNEN

Ben je op zoek naar een weekend waar avontuur, verbondenheid met de natuur en het ontdekken van jouw innerlijke kracht hand in hand gaan? Welkom bij ons "Rewind Weekend".

 

Dit weekend draait niet alleen om bijlen, boogschieten en vuur maken (hoewel dat een belangrijk deel ervan is). Het gaat erom dat je op zoek gaat naar jouw authentieke zelf en jouw mannelijkheid omarmt op jouw eigen voorwaarden, ver weg van alle stereotypen. Ons weekend is een uitnodiging om even te ontsnappen aan de drukte van het moderne leven.

Hier scherp je niet alleen fysieke vaardigheden aan, maar ontdek je ook de kracht die schuilt in ware vriendschap, humor en oprechte verbinding. Geen maskers, geen filters, alleen echte mannen die de tijd nemen om te lachen, te discussiëren en openhartig te zijn. Een weekend dat niet alleen blijvende herinneringen creëert, maar ook de ruimte biedt om te groeien, te delen en te ontdekken wat het betekent om samen, als mannen, op avontuur te gaan.

 

Wat kun je verwachten?

 

  •  Avontuurlijke Activiteiten: Van bijl- en mesvaardigheden tot boogschieten en vuur maken. Deze activiteiten dagen je niet alleen fysiek uit, maar bieden ook kansen voor samenwerking, lachen en het delen van ervaringen.

 

  • Authentieke verbinding: . We moedigen open dialogen aan, ( zonder vooroordelen) (ventileren) stimuleren discussies en creëren een omgeving waarin je kunt reflecteren op wat echt belangrijk voor je is.

 

  • Kampvuurkoken: Geniet van culinaire hoogstandjes bereid boven een knisperend kampvuur. Een moment om te delen, te proeven en te ervaren hoe koken in de natuur een extra dimensie geeft aan samenzijn.

 

  • Vriendschap, Verbinding en Netwerken: Verwacht niet alleen echte connecties en waardevolle vriendschappen te smeden, maar zie dit weekend ook als een waardevol moment om te netwerken. De informele setting stimuleert open communicatie en het delen van ideeën, waardoor nieuwe connecties kunnen ontstaan.

Details:

  • Waar: Hotton, Ardennen
  • Wanneer: Vrijdag 26 April vanaf 19.00 uur tot zondag 28 April 17.00 uur
  • Prijs:€270 per persoon (inclusief culinaire maaltijden bereid door onze kampvuurkok Chef Stef, begeleiding door ervaren instructeur, overnachtingsmogelijkheid, en een onvergetelijke ervaring)
  • Overnachting: Deelnemers hebben de mogelijkheid om in hun eigen tent te slapen op ons domein.
  • Leeftijd: Vanaf 21 jaar

 

Reserveer je plekje: