OUTDOOR - EDUCATIEVE TEAMBUILDING

Bij Thrive benutten we outdoor educatie en ervaringsleren als instrument voor krachtige teamontwikkeling. Door teams uit te dagen buiten hun comfortzone te treden, bevorderen we niet alleen nieuwe vaardigheden en inzichten, maar versterken we ook samenwerking en communicatie. Deze gezamenlijke inspanning creëert een omgeving waarin teams niet alleen groeien, maar samen 'thriven'.

 

In onze dynamische outdoor teambuildingervaring dagen we teams uit met avontuurlijke opdrachten zoals oriëntatie, vuur maken, bouwprojecten en boogschieten - onze zogenaamde "dynamics". Deze activiteiten bieden in korte tijd nieuwe ervaringen die de kern vormen van ons ervaringsleren, waarbij groepscohesie en teamdynamiek snel versterkt worden.

 

In de "Actief Reviewing"-fase nodigen we deelnemers uit om actief en creatief terug te kijken op hun ervaringen, met de focus op het delen van inzichten en het aanspreken van competenties binnen het team. Natuurlijke elementen en uitdagende samenwerkingstaken worden ingezet om effectief teamwork te bevorderen.

 

Als derde fase bieden we ruimte voor informele momenten, waar de boog niet altijd gespannen staat. Hier kunnen deelnemers zichzelf zijn en ontspannen, essentieel voor het opbouwen van een positieve teamcultuur. Het creëren van een balans tussen uitdaging en ontspanning is cruciaal voor een volledige en waardevolle teambuilding.

 

Elk programma is op maat gemaakt, met een focus op avontuurlijke elementen zoals communicatie, leiderschap en vertrouwen. 

Ontdek een kort, krachtig avontuur dat niet alleen de productiviteit verhoogt, maar ook een positieve invloed heeft op onderling vertrouwen, werkplezier en creativiteit. Samen bouwen we aan veerkrachtige teams.

 

praktische informatie en tarieven

Tarieven

Basisprijs per dagdeel

 • op locatie gekozen door klant
  • In Antwerpen

                  < 10 personen:                 €450
                  10 personen of meer:     €500 + €35 p.p. vanaf 11de persoon

  • Buiten Antwerpen
        
                  < 10 personen:                  €500
                  10 personen of meer:      €550 + €35 p.p. vanaf 11de persoon

 

 • op onze locatie in de Ardennen 

                               <10 personen:                   €550
                               10 personen of meer:      €600 + €35 p.p. vanaf 11de persoon


* Een dagdeel bestaat uit voormiddag (9-13uur) of namiddag (13-17uur).
   Neem contact op voor prijsberekingen voor aangepaste uren of volledige dagen. 

 

Sociale organistaties 

20% korting op de basisprijs per dagdeel. NVT op extra modules. 

 

Extra modules 

 • boomklimmen :              prijs op aanvraag
 • kampvuur koken:           prijs op aanvraag

 

Module Boomklimmen:

Samen met Olaf en Yves van Studio Bos, ervaren kliminstructeurs, verkennen we het bos op een unieke manier. Letterlijk, want we gaan diverse klimopdrachten in de bomen uitvoeren. Een avontuurlijke teambuildingervaring die niet alleen de samenwerking versterkt, maar ook een diepere connectie met het bos en de natuur creëert.

Module Kampvuur koken:

Geniet van heerlijke maaltijden bereid door onze chef bij het kampvuur, terwijl jullie samen aan teambuilding werken. Na de activiteit is er zelfs de mogelijkheid om sporadisch mee te koken. Een unieke mix van avontuur en een culinaire ervaring!

Reserveer je plekje:

Rating: 5 sterren
1 stem