ACTIVITEIT OP MAAT

Onze activiteiten op maat zijn ontworpen om aan de diverse wensen van iedereen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een unieke buitenervaring en je je niet volledig kunt vinden in ons standaardaanbod, of je gewoon verlangt naar avontuur dat toegankelijk is voor iedereen, wij staan voor je klaar.

 

Bij Thrive-Adventure hebben we bijzondere ervaring in het begeleiden van avonturen, met specifieke kennis op het gebied van autismespectrumstoornissen (ASS). We begrijpen de unieke behoeften van individuen met ASS en zorgen ervoor dat onze activiteiten op maat inclusief, respectvol en verrijkend zijn voor iedereen, ongeacht hun achtergrond.

 

Bovendien werken we samen met Ives en Olaf van Studijo Bos om andere inclusieve avonturen aan te bieden, waardoor ons aanbod nog diverser en toegankelijker wordt. Of je nu op zoek bent naar een begeleide trektocht, een survivaluitdaging, een primitieve vuurmakingsworkshop, of een op maat gemaakt verjaardagsfeestje, wij zijn er om samen met jou iets buitengewoons te creëren."